tuinonderhoud

Tuinonderhoud door een Hoveniersbedrijf?

U ziet het verschil van professioneel tuinonderhoud heel goed. Alles groeit en bloeit zoals het hoort. We kunnen op het gebied van tuinonderhoud veel voor u betekenen. We kunnen u alle zorg het gehele jaar uit handen nemen, wij zorgen er voor dat uw tuin er altijd netjes bij ligt!

Seizoensgebonden tuinonderhoud

We kunnen ons ook beperken tot alleen een najaarsbeurt, winterbeurt, voorjaarsbeurt of zomerbeurt. Wij verzorgen ook het knippen van de hagen, verticuteren van uw gazon of het snoeien van bomen. Door onze flexibele instelling kunnen we een PLAN OP MAAT maken voor uw tuinonderhoud.

 

Het is bij het onderhouden van een tuin van groot belang dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd, om uw tuin in een goede conditie te houden. Met de kennis en ervaring van hoveniersbedrijf Lout Huijbregts bent u verzekerd van kwalitatief tuinonderhoud. De mate van onderhoud die een tuin nodig heeft is afhankelijk van veel verschillende zaken. Zo speelt uiteraard de soort beplanting een grote rol, maar ook het feit dat u al dan niet bepaalde onderhoudswerkzaamheden zelf wilt uitvoeren.

Na de aanleg van de tuin begint het werken in de tuin. Het tuinonderhoud gaat nu een belangrijke rol spelen om te kunnen blijven genieten van uw tuin. Bij onderhoud van de tuin denkt u vaak aan werkzaamheden die u zelf kan uitvoeren, in grote lijnen is dat ook vaak het geval. Maar toch zijn er werkzaamheden die u zelf niet kunt uitvoeren zoals groot snoeiwerk en bijvoorbeeld het zo genoemde "winterklaar maken van de tuin". Hiervoor moet u bij de hovenier zijn, maar ook voor advies betreffende herindelen van de tuin en verplanten van planten en of bomen.

Uiteraard wilt u het hele jaar met plezier van de tuin genieten, daarom raden wij u aan om vier maal per jaar het advies van een hovenier te vragen over de eventuele werkzaamheden die uw tuin nodig heeft. Zodat u zelf zonder veel werk toch van de tuin kan blijven genieten. Ook is het mogelijk om het onderhoud aan uw tuin geheel uit te besteden aan ons. Wij maken hiervoor een onderhoudscontrakt geheel opmaat. Dit contract kan bestaan uit bijv. 1x in per vier weken, of 2 maal per jaar of alleen een winterbeurt. Vraag vrijblijvend naar een offerte

Voor een deskundig antwoord op al uw vragen neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts   •   info@louthuijbregts.nl   •   Telefoon: 06-53481676

Neem contact op