tuinontwerp

Ontwerpen van uw tuin

Bij het ontwerpen van uw tuin staan uw persoonlijke wensen voorop. Een samenhang van deskundig advies, voorkeuren en smaak zal leiden tot een persoonlijk ontwerp van uw tuin. In het ontwerp worden voorkeuren zoals onderhoudsvriendelijkheid, leefbaarheid, sfeer, stijl, tot uiting gebracht.

Wij ontwerpen uw tuin op maat

Voor de ontwerpfase vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats waarin uw voorkeuren worden besproken. Uw tuin wordt ingemeten en de ontwerpfase wordt in gang gezet. Een PLAN OP MAAT is belangrijk omdat we er bij Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts naar streven om het gewenste eindbeeld te krijgen.

 

Een waterpartij biedt iedere tuin toegevoegde waarde. Het kan een uniek stukje natuur zijn waaraan u elk seizoen veel plezier beleeft! Maar ook een strakke spiegelvijver heeft haar charme: Hollandse luchten! Een vijver aanleggen is vakwerk. Echt iets voor Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts uit Reusel.

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen bij het rustgevende geluid van een waterornament. Genieten van de weerkaatsing van wolken of zonnestralen in de waterspiegel. Of een frisse duik nemen als ’s zomers het kwik in de thermometer oploopt. Met water in uw achtertuin kunt u alle kanten op. Gebruik de kracht van water als rustgevende factor. Of geniet van de verkwikkende werking op warme dagen.

Voor water in uw tuin bent u aan het goede adres. Door de vele ervaring met vijvers en zwemvijvers kan vrijwel iedere wens gerealiseerd worden. Een vijver is momenteel een populair onderdeel in de tuin. U kunt er naar kijken en ervan genieten met de mooiste vissen of u kunt hem zo ontwerpen dat u er wanneer u zin in heeft in kunt springen om een verfrissende duik te nemen. Ook dit wordt persoonlijk met u besproken en de vijver wordt naar uw wensen en voorkeuren ingericht.

Nieuwsgierig? Graag laten we u zien wat een vijver, zwemvijver of zwembad aan uw tuin kan toevoegen.

Voor een deskundig antwoord op al uw vragen neem contact met ons op

Hoveniersbedrijf Lout Huijbregts   •   info@louthuijbregts.nl   •   Telefoon: 06-53481676

Neem contact op